Butiksrengøring

Butikken danner de fysiske rammer for kundernes oplevelse og de ansattes trivsel. Derfor har vi specialiseret os i at lave effektive rengøringsløsninger, så du hver dag kan være sikker på at møde en ren og indbydende butik.

Vil du have mere tid til at drive en god forretning? Så lad os stå for rengøringen. Hos SDS-service har vi specialiseret os i butiksrengøring. Vi laver en skræddersyet løsning med udgangspunkt i dit behov og vores know how.
​Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af butikken.

Vi laver serviceaftaler med kunder, der omfatter brancher lige fra trælaster og detailkæder til apoteker. Kontakt os og bestil et uforpligtende besøg, så vi kan levere det helt rigtige tilbud og give dig en effektiv samarbejdsaftale. Vi har befinder os i Nordjylland, hvor vi servicerer alle typer kunder. Vores ekspertise sikrer dig markedets bedste service og højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. ​​

Kommunikation og Kvalitet

Hvad kan du forvente af os som leverandør? Det aftaler vi sammen. Det er nemlig vigtigt for os, at vi har den helt rigtige samarbejdsaftale, hvor begge parter er forventningsafstemt med hinanden, så der ikke opstår nogen komplikationer.

Vores personale er uddannet på vores eget rengøringsakademi, så de grundigt og effektivt kan rengøre og pleje de bygninger og inventar, der skal rengøres. Vi bruger miljøvenlige produkter, Hos SDS-service har vi styr på det. Kontakt os i dag for en god pris på din opgave. Hvis du vil vide mere om kontorrengøring i Nordjylland eller et helt andet sted, er du velkommen til at
kontakte os. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål ang. priser, muligheder, Svanemærkede produkter osv.

Ring til os på telefon: (+45) 26 89 52 00 eller skriv til e-mail: ss@cleanb2b.dk Så vender vi tilbage, så snart vi kan.