Fleksibel hotel rengøring

Her hos De SDS-service er vi professionel i hotelrengøring og housekeeping, vi har flere års erfaring med fleksibel hotelservice. Vi tror på, at man kan nå langt og levere en fantastisk service i vores branche, hvis blot man har fokus på de gammeldags dyder. Det betyder, at vi altid sørger for at arbejde hårdt, at vi er stolte over vores arbejde, og at vi har både overblik og øje for selv de mindste detaljer.
Samlet set betyder det, at du med os som samarbejdspartner trygt kan stole på, at vi altid yder en ekstraordinær indsats for at få dit hotel, kro eller hostel til at fremstå både pænt, skinnende rent og indbydende overfor dine gæster.

Totalløsninger til dig, der prioriterer dine gæster

Det er både hårdt og tidskrævende at drive et hotel. Der er et hav af daglige og ugentlige opgaver, som er helt essentielle at have styr på, hvis man gerne vil imponere sine gæster og give dem en god oplevelse. Her hos SDS-service er vi specialister i at sammensætte totalløsninger til hoteller, kroer, der har brug for en hjælpende hånd med mere end bare værelsesrengøringen eller vinduespudsningen. Vi har stor erfaring med hotelservices af enhver art, og vi er altid klar til at lytte til dine ønsker, så du kan få et skræddersyet tilbud, der passer til lige præcis dit hotel, kro eller hostel.